Witam !
zbliżają się wakacje, czas coś pograć. Z tego oraz kilku innych powodów chciałbym sporządzić listę graczy, którzy faktycznie mają ochotę pograć w wakacje, mają czym, będą się regularnie pojawiać i ogólnie zamierzają się w to dalej bawić. Listę daje na forum, bo raz że nie mam gdzie indziej, dwa że osoby aktywne tu zaglądają te min pare razy w tygodniu.
Postarajcie sie trzymac liste w formacie
1- osoba A
2-osoba B
3 osoba c
etc kopiujac wczesniejsze wypowiedzi i dopisujac siebie
Just do it!
1. Łukasz 'Pieczar' Pieczyński
2. Rafał 'Stachu' Stasiak
3. Marcin 'Marvel' Prokop
4. Dominik 'Karolak' Karolak
Ja mogę grać Legacy, EDH i Paupera z tym że Legacy na pierwszym miejscu w końcu chce pograć kartami które mnie troche kosztowały.
Czyli Marvel dawno nie grales i chcesz sprawdzic kto jeszcze w miare aktywnie gra? bo innych powodow nie widze...
to wystarczy spytac 1 osoby na gg, nie trzeba zakladac tematu, wszyscy co sie w miare interesuja graniem wiedza, ze gram ja, Karolak, Pieczar i Bergu jak nie pracuje, reszta baaardzo okazyjnie .
Chciałem się po prostu zorientować, zdaję sobie sprawę z waszej czwórki, chodziło mi jeszcze o mleka, chochlika etc - jak oni sie na to zapatrują
może coś się zmieniło? temat zakładam dla siebie, chce to mam a i tak nie dzieje się tu zbyt dużo żeby pojawiły się oskarżenia o spam
Na chochlika pałę nie ma co liczyć nie wiem co on teraz robi? Miał mi petale sprzedać a tu nic. Ale jeśli się nie mylę i chochlik ma tylko deck do EDH to nie dziwie mu się że nie chce mu się przyjeżdżać taki kawał żeby zagrać tylko w EDH z bergiem , ewentualnie z mlekiem.
Pieczar napisał:
nie dziwie mu się że nie chce mu się przyjeżdżać taki kawał
haha, utrafiles w sedno, Chochlik jest w niemczech przy francuskiej granicy za wczesnie go pewnie nie zobaczymy.
mozna dopisac Tempa do spotkan w kfc, Mleczko moglby sie odezwac i powiedziec jak sie zapatruje na Kaliska scene w wakacje, czekamy
Oj tam oj tam, Ja od co najmniej dwóch tygodni próbowałem zorganizować granie na piwonicach (raz nawet w KFC z ogłoszeniem na forum ale ofcorz odpisały 2 persony tylko te które chcą tak naprawdę grać w tę grę jeszcze) i za każdym razem dostawałem głownie odpowiedź tylko od Brud.... ekhem Czystego ;d Karolak zawsze się wykręcał, bo mecz był ważniejszy! Mimo że mógł sobie obejrzeć powtórkę dzień później pachoł ><" innego razu Stachu nie dał znaku życia po smsie i poszedł grać w nogę z kumplami podobno (nie wiem nie zweryfikowałem tych danych xD) Chciałem spotkać się w sobotę, Karolak był we wrocku to rozumiem ale w niedzielę już był a mimo to nikt nic nie ugadał. Wczoraj miałem wolne też nic nie pykło ale teraz jak mam pracę na popołudnie od 13/14-21/22 aż do wtorku włącznie to będziecie grać "all day all night" bo wróci lada dzień Pieczar. ><"
Nie jestem w pracy, gram, chyba że mam już coś umówione od tygodnia np to głupio plany psuć sobie. Mogę grać pauper/EDH nawet mając 2 decki do legacy nie pałam chęcią zbytnią do gry w ten beznadziejny format.
Mati napisał:
reszta baaardzo okazyjnie
.
Wydaje mi się, że do takiego statusu ciężko dążyliście, o ile dla graczy w Kaliszu założyłem forum, załatwiałem boosterki i karty, skrzykiwałem ludzi na turnieje itp o tyle kilka miesięcy temu wszystkie moje inicjatywy były olewane a i miałem wrażenie, że poniektórzy by mnie bardzo chętnie nie oglądali, więc nic na siłę ja na 90% nie będę w Kaliszu w wakacje, więc możecie mnie nie dopisywać do żadnej listy, ale jeśli będzie jakaś inicjatywa to wrzucie info na forum, chętnie wpadnę jeśli będę mógł
Kaliska scena umarła, tako rzekę Ja! Jedynymi aktywnymi osobami tutaj moga być jeszcze Mleczkoo i moze piwoniczanie ale to też tak rzadko