Kontakt przez GG : 2459351 lub PW na forum
http://www.mtgnews.pl/forum/viewtopic.php?f=55&t=45643
Topic jeszcze będzie uaktualniany jak tylko znajdę chwilę czasu.
Zapraszam do obserwacji.
Ostatnio edytowany przez Berglion (2012-11-24 22:58:33)
Łoł,Bergu, Czy Ty chcesz grac t2?
Dośc odważna decyzja, zwłaszcza że deck, który chcesz składać jest jak najbardziej topowy, co wiaze sie z tym, ze cena tych kart do lipca- czyli MPków będzie wysoka - jak chociaz coloniady. Natomiast pozniej raczej tego nie sprzedasz... No ale popytam w Pozoaniu, na kiedy chcesz te karty i czy masz na nie $$$?
Kasa jest (kumpel oferuje mi swoja nerke : D) Nie wiem skąd taki pomysł. większość z tych cen które podałem to ceny które można znaleźć na allegro bez problemów. Ogólnie jeśli masz zamiar coś brać to wpierw plox o kontakt bo jakby nie patrzeć nie mam zamiaru brać nic w ciemno : )
Bede miec chyba cultivate'a i jednego ślimaka
jeśli nie boisz się mnie, pomżna za tydzien w kfc sie umowic
@Mleczkoo
Ja się ciebie nie boję tylko nienawidzę jak się puszysz bo pykasz nas deckami tier1 lub w przypadku EDH składającymi się z topowych kart. Już wiesz o co mi kaman? ile za to chcesz? 2zł?
@Chochlik
Jak mniemam ten rite to ten foil którego sprzątnąłeś karolakowi od Macieja sprzed nosa i będziesz chciał za nie horrendalne pieniądze ; p w innym przypadku napisz cenę to pomyślę i jedyne moje UB generały to Oona,Queen of the Fae i Sygg, Rzeczny Podżynacz gardeł ;d tylko wróżkę mam pożyczoną kumplowi więc musiałbys mi napisać za wczasu żebym przed spotkaniem mógł go zastać w domu i odebrać ; p
Przy okazji UP~~!!!!
O w mordkę jeża spoko. Tylko że ja mam Sygga foliowanego : P a normalny stoi na sklepach 7zł+ '^^ ale to się dogadamy może na miejscu już ;d na bank rite'a i maga wezmę.
Ogólnie zauważyłem wzrost ceny wielu kart totalnie useless w normalnych formatach po zainteresowaniu się przez WotC commanderem ; p
Berglion napisał:
@Mleczkoo
Ja się ciebie nie boję tylko nienawidzę jak się puszysz bo pykasz nas deckami tier1 lub w przypadku EDH składającymi się z topowych kart.
wierz mi lub nie, gram w tą karcianke dla przyjemności
składając decka nie patrze na inych, co jest chyba zrozumiałe
emocje towarzyszą ludziom - cieszę się, gdy w commenderze komuś przeszkodzę, ty z kolei bluzgasz, gdy zabiją ci benka
ot cała roznica w podejsciu do gry
testuje nowe karty i wkladam je do decku, gdy lepiej chodzi
w dobie prox deckow nie widze powodu byc nie wydrukował jakiś topów do edh
do legacy nie mam innych deckow