Jak w temacie, ostatnie chyba moje spotkanie w te wakacje z kaliskim mtg, przyjdzie, uściskamy się, podziekujemy sobie i ustalimy co dalej oddajcie moje karty, kase i co tam jeszcze chcecie
wyrazicie w ten sposób podziękowanie mojej osobie za mój wkład w rozwój sceny
Musicie tam byc!
W piątek ... już widzę te tłumy które wbijają. Jakbyś mleczny nie spostrzegł jeszcze ... dzisiaj skończyły się wakacje ; ] a jak wiadomo wielu z naszych graczy kaliskich chodzi do gim/liceum ; p (no i Karolak do przedszkola ; D) Ja osobiście mogę wpaść ... 10:00 ? 11:00 ? Może Raga wpadnie. Dunno. Osobiście kiepsko to widzę ; ]
Dajcie znak Karolakowi, by wziaql 1x Lotus Bloom dla chochlika, Slimak wez jeszcze mojego pain landa, wezcie ogolnie wszystkich ludzi i komon do kfc
powiem Wam cos w tajemnicy - będzie Chochlik
Ja niestety nie wpadne (nie chce żeby mnie z przedszkola wyrzucili ) a lotus bloomy o ile pamiętam zawsze po turnieju oddawałem a jeżeli nie to musi leżeć w pudełku Pieczara z dragonstormem
Wyznawca
Tomala tutaj Niestety nie będzie mnie, pracuję
No panowie, dziękuje zgromadzonym za przybycie ode mnie wyrzy szacunku dla Berga i Slimaka, dzieki ktorym to tez sie trzyma, zarowno turniejowo jak i na tym forum, mnie niestety zjada zycie, zobcymy w roku szkolynm jak t reszta sie potoczy. Piąteczka, jesteście zajebiści